fbpx
And The Winner Is!

And The Winner Is!

Week a go I placed a vote at Twitter if I should keep writing my blog in English or should I switch to Finnish?

The results are now close to ready, and based on the poll (69% of votes for Finnish) I will change the language.

Of course the poll was somewhat biased as most of my Twitter followers are Finn’s, but that being said, Twitter is also the source where most of the people come from.

So starting after this post the primary language of EBL will be Finnish. I keep it also possible, that if I am able to monetize my content I will future buy translations from services like Gengo or One Hour Translation. Both have proven to offer excellent quality at least in ENG-FIN -language pair.

I want to thank all of my international readers and wish you all the best in your pursuits of becoming an Ever Better Leader!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Takaisin alkuun

Käyttämällä sivustoa suostut evästeiden käyttöön. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Lisää tietoja

FIN Tällä sivustolla käytetään evästeitä, joita käytetään asetustesi muistamiseen. Evästeiden käytön voi estää selaimen asetuksista, mutta estolla saattaa olla kielteinen vaikutus sivuston toimintaan. Sivuston käytön analysointiin käytetään Google Analytics -palvelua, jonka tarjoaa Google Inc. (“Google”). Google ei kerää käyttäjistä arkaluonteisia tietoja. Anonyymit tiedot lähetetään Googlelle ja tallennetaan Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille. ENG The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings you are consenting to this. This site uses Google Analytics service. Anonymoys info is sent and stored in servers located in United States of America. By using this site you agree with this.

Sulje