fbpx
Infoa kirjoittajasta

Infoa kirjoittajasta

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Hei! Nimeni on Jukka Niittymaa ja tervetuloa blogiini. Toimin tekoäly- ja innovaatiojohtajana luovassa toimistossa nimeltä Sherpa ja opiskelen samalla tohtoriksi Jyväskylän yliopistossa, viestintäjohtaminen pääaineenani, tutkien generatiivisten tekoälyjen vaikutusta viestintään ja markkinointiin.

Olen alle kerännyt muualla julkaistuja kirjoituksiani, webinaareja ja podcasteja tekoälyistä. Mahdolliset yhteydenotot yhteistöihin, koulutuksiin, valmennuksiin tai luennointiin liittyen LinkedInin kautta: https://www.linkedin.com/in/jukkaniittymaa/

Löydät Tekoälyt testissä –YouTube-kanavani osoitteesta: https://www.youtube.com/@Tekoalyt-testissa

Tekoälyaiheisia juttujani

Kirjoitukset noin julkaisujärjestyksessä (tuorein ensin, ei sisällä omia LinkedIn-artikkeleitani tai Sherpan blogissa julkaistuja tekstejä):

Tekoälyaiheisia webinaareja ja podcasteja

Blogini taustaa

Alunperin blogini käsitteli johtajuutta, markkinointia, myyntiä, viestintää ja vaikuttamista ja näissä kehittymistä ja kulki nimellä “Aina parempaa johtajuutta” ja pidin myös saman nimistä YouTube-kanavaa. 2020 annoin itselleni luvan kirjoittaa laveammin eri aiheista ja sittemmin olen mm. arvostellut kirjoja, elokuvia ja älylaitteita, sekä kirjoittanut omia näkemyksiäni vähän kaikesta maan ja taivaan välillä. Lisäksi olen vuosien varrella kirjoittanut aika paljon tekoälystä, ensimmäisen kerran jo 2018 artikkelissani “Laajennettu tekoälysanasto”. Kootusti blogini tekoälyaiheisia kirjoituksiani löydät oheisesta linkistä:

https://jukkaniittymaa.com/?s=teko%C3%A4ly