fbpx
Tervetuloa Lukemaan EBL-Blogiani Nyt Suomeksi!

Tervetuloa Lukemaan EBL-Blogiani Nyt Suomeksi!

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Uskon vahvasti sinuun ja mahdollisuuksiisi kehittyä sekä johtajana että ihmisinä. Niin vahvasti, että tämä usko sai minut perustamaan EBL-blogini viime jouluna 2016. Olen julkaissut tähän mennessä 38 kirjoitusta, jättänyt julkaisematta kymmenkunta ja käyttänyt kirjoittamiseen keskimäärin 4 tuntia per blogaus. Karkeasti arvioiden siis 192 tuntia eli 25,6 työpäivää.
(Jos tuo käyttämäni vapaa-aika muuten muutettaisi nykyisellä tuntihinnallani rahaksi, olisi blogini sisällön arvo noin 30 000 euroa!)

Kirjoitus jatkuu kuvan jälkeen.

Uskostani huolimatta on ilmiselvää, että en tekisi kuukautta töitä kaiken muun päälle, jollen myös itse hyötyisi tästä. Tärkeä motivaattori on luonnollisesti oman ajattelun kehittäminen ja kehittyminen. Vasta kun jostain asiasta osaa kirjoittaa, voi sanoa, että tajuaa edes hiukan aiheesta.

Lisäksi pidän kirjoittamisesta – kuten pidän monesta muustakin luovuuden muodosta. Rakastan sitä flown tunnetta, kun teksti tempaa mukaansa ja muu maailma ja aika katoaa ympäriltä. Tämä ilmiö tapahtuu minulle lukiessa, tuottaessa musiikkia tai vaikkapa tehdessä 3D grafiikkaa.

“Imagination is like a muscle. I found out that the more I wrote, the bigger it got.”
― Philip José Farmer

Englanniksi kirjoittaminen on palvellut kielellisestä aktivointia – mutta ei sisältölähtöisesti. Vaikka hallitsen kolmannen kotimaisen mielestäni ihan hyvin, huomaan kuitenkin usein, että en kykene samanlaiseen kielelliseen iloitteluun kuin pystyisin suomeksi. Tätä värikkyyttä toivoisin itseltäni enemmän tulevaisuudessa, asiasta kuitenkaan tinkimättä. Fokuksena EBL:ssä on edelleen johtajuuden, ja sitä tukevien taitojen, kehittäminen.

“The purpose of a writer is to keep civilization from destroying itself.”
― Albert Camus

Toivon sinulle antoisia lukuhetkiä blogini parissa ja muista, että voit tilata blogin myös uutiskirjeenä vasemmalla olevasta “Subscribe now” lomakkeesta.

Aurinkoista keskikesää toivoen,
Jukka /EBL

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käyttämällä sivustoa suostut evästeiden käyttöön. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Lisää tietoja

FIN Tällä sivustolla käytetään evästeitä, joita käytetään asetustesi muistamiseen. Evästeiden käytön voi estää selaimen asetuksista, mutta estolla saattaa olla kielteinen vaikutus sivuston toimintaan. Sivuston käytön analysointiin käytetään Google Analytics -palvelua, jonka tarjoaa Google Inc. (“Google”). Google ei kerää käyttäjistä arkaluonteisia tietoja. Anonyymit tiedot lähetetään Googlelle ja tallennetaan Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille. ENG The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings you are consenting to this. This site uses Google Analytics service. Anonymoys info is sent and stored in servers located in United States of America. By using this site you agree with this.

Sulje