fbpx
Kuulumisia kesälomalta

Kuulumisia kesälomalta

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Heinäkuun alkupuolisko oli tänä vuonna 2019 melko sateinen ainakin täällä Espoossa. Niinpä sitten ajattelin sadepäivien ratoksi päivittää ketterästi omalla nimelläni kulkevaa sivustoa www.jukkaniittymaa.com.

Käytännössä Aina Parempaa Johtajuutta on ollut sama sivusto, mutta tulevaisuudessa ero on lähinnä siinä, että www.ainaparempaajohtajuutta.fi ohjaa suoraan blogiin ja nimelläni saapuu saitin etusivulle.

Konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä, että etusivun kokoomanäkymä blogista muuttui alla olevaksi sivuston ja konsultatiivisten palvelujeni laskeutumissivuksi. Näitä nyt selkeämmin paketoituja konsulttihommia olen toki tehnyt säännöllisen epäsäännöllisesti niitä rohkeasti jo kysyneille.

Tässä vaiheessa tarjoan konsultointia ja palveluita seuraavilta osa-alueilta:

Business as usual

Käytännössä mikään ei muutu; 100% päivätyöni on edelleen myyntijohto Sherpassa ja ylimääräisen vapaa-aikani jaan konsultoinnin ja noin puolivälissä olevien MBA-opiskelujeni välillä.

Näin olen toiminut jo pitkään, sillä yksi Aina Parempaa Johtajuutta -blogin iloista on ollut se, että minua on kasvavissa määrin konsultoitu erilaisissa johtamisen, myynnin ja markkinoinnin haasteissa. Toisinaan kyse on ollut henkilöbrändäyksen koulutustarpeesta, joskus sparrauksesta johtamisen haasteissa tai sitten vaikkapa digimarkkinoinnin ja myynnin kehittämisestä.

Huom! Lienee ihan ymmärrettävää, että hygieniasyistä en myy palvelujani kilpaileville media-, markkinointi-, viestintä- tai mainostoimistoille.

Miksi näin?

Totuus taitaa myös olla, että olen huono olemaan “vapaalla”. Ja mitenkäs se vanha viisaus menikään:

“Tee sitä mitä rakastat, etkä tee enää päivääkään töitä!”

Toki kunnioitan myös lepo- ja palautumisaikaa, mutta syystä tai toisesta en koe konsultointia ja uuden oppimista useinkaan raskaana. Pikemminkin minulle tuottaa haasteita olla miettimättä mitään kehittävää.

Toisaalta ymmärrän myös joutokäynnin neurologiset hyödyt ja osin siksikin otin tavaksi meditoida säännöllisesti.

Meditoinnista ja sen hyödyistä olen kirjoittanut aiemmin täällä: https://jukkaniittymaa.com/2019/04/22/meditointi-ja-mindfulness/

Sana blogin jatkosta

Käytännössä APJ:n perusta ovat jatkossakin blogaukset johtamisesta, myynnistä ja markkinoinnista, sekä näitä tukevista teknologioista ja trendeistä.

Kirja-arvostelujen määrää olen kasvattanut hiljakseltaan, sillä niitä luetaan keskimäärin muita sisältöjä enemmän. Google tuo siitä liikenteestä suurimman osan, joten niillä tavoitan myös ihan uutta yleisöä. Näissä postauksissa olen kokeillut sijoittaa mainoksia postauksen sisään, mutta näin marginaalisen aihepiirin ja kielialueen kävijämäärien mainostuloilla ei osta edes kahvikuppia kuussa.

Poikkeuksen luetuimmissa artikkeleissa muodostavat sosiaalisen myynnin ja henkilöbrändäyksen vinkkiartikkelit, jotka näyttävät kiinnostavan aina ja jatkuvasti. Tämä olikin suurin syy, miksi päätin tarjota myös palveluitani sosiaalisen myynnin ja henkilöbrändäyksen tiimoilta.

Lopuksi

Kesälomaani on tätä kirjoittaessa jäljellä vielä pari viikkoa. Kevään aikana ylitöitä kertyi aika paljon ja koen, että ne on nyt hyvä pitää pois samaan syssyyn.

Osittain kiireisen alkuvuoden johdosta laitoin lomille lompsahdettuani kaikki somet kiinni. Aikaa onkin jäänyt ihan valtavasti kaikkeen muuhun kivaan. Suosittelen kokeilemaan!

Lomalla on tullut lompsittua keskimääräistä enemmän. Tässä tossua toisen eteen menee Nuuksion Haukkalammen nurkilla. Upeaa luontoa, mutta reiteillä liikkui väkeä hiukan liikaa makuuni.

Soittamalla tai meilillä minut tavoittaa kyllä jos on konsultaatiolle tarvetta, mutta muuten pyrin olemaan vielä pari viikkoa niin offline kuin mahdollista. Yhteystietoni löydät mm. täältä: https://jukkaniittymaa.com/yhteystiedot/

Aurinkoista heinäkuun jatkoa!

T. Jukka

Ps. Päivitin samassa syssyssä kevyesti myös uutiskirjeeni asetuksia ja sisältömallia. Toivottavasti ko. masiina toimii edelleen, eikä tästä aiheudu hämminkiä niille joille blogini sisällöt tulevat uutiskirjeenä.


Voit tilata blogini sisällöt myös uutiskirjeenä meiliisi.

Osoitettasi käytetään vain tämän blogin sisältöjen jakamiseen ja tilaus on mahdollista peruuttaa koska tahansa uutiskirjeestä löytyvästä linkistä.


Aina Parempaa Johtajuutta 2019

#ainaparempaajohtajuutta

https://www.linkedin.com/in/jukkaniittymaa/

S-postia voit lähettää myös: jukka@jukkaniittymaa.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *