fbpx
B2B-myynnin vinkit, APJ:n haastateltavana Salesframe CEO Lauri Ruhala

B2B-myynnin vinkit, APJ:n haastateltavana Salesframe CEO Lauri Ruhala

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

APJ vlogin toisen haastatteluvideon aiheena on B2B-myynnin vinkit. Uskoisin, tai ainakin TOIVOISIN, aiheen kiinnostavan kaikkia asiantuntijapalveluiden parissa työskenteleviä. Ilman myyntiä (sisääntulevaa rahaa) kun ei yksikään yritys elä kovin pitkään.

Sales enamblement -alusta Salesframen CEO Lauri Ruhala kertoo aiheesta mm.

  • Miten itse helpottaa kylmäsoittopelkoa
  • Millainen on mielestään hyvä myyjä
  • Mitä B2B-myyntityökaluja kannattaa viimeistään nyt ottaa myynnin tueksi
  • Mitä Laurin luotsaama Salesframe tekee
  • ABC vai ABH? (always be closing vai always be helping?)

Laurin löydät Linkedinistä: https://www.linkedin.com/in/str33n/

Katso video ohesta ja muista laittaa kanava tilaukseen!

Videossa mainitut työkalut:

https://www.leadfeeder.com/
https://product.vainu.io/fi/
https://business.linkedin.com/sales-solutions/sales-navigator
https://www.salesframe.com/

Millaisia ajatuksia video herätti sinussa?

Haluaisitko nähdä lisää haastatteluja? Ja jos kyllä, niin mistä aiheesta?

Tai ketä haluaisit, että haastattelisin?

Heitä ajatuksesi videon kommentteihin!


HUOM! Videossa esitellyt työkalut/yritykset eivät ole maksaneet näkyvyydestä. Puhdas tarkoitukseni on auttaa ihmisiä ja organisaatioita myymään enemmän. Myynti on minkä tahansa yrityksen happi ja ilman sitä yritys kuolee. Siksi tämä aihe istuu erittäin hyvin APJ:n missioon auttaa ihmisiä ja organisaatioita menestymään.


Mikäli haluat jatkossakin saada työkaluja ja pohdittavaa liittyen hyvään johtajuuteen, myyntiin, markkinointiin ja brändäämiseen, tilaa blogini uutiskirjeenä syöttämällä sähköpostisoitteesi alla olevaan kenttään.

Sähköpostiosoitettasi käytetään vain blogin sisältöjen jakamiseen.


Aina Parempaa Johtajuutta 2018

#ainaparempaajohtajuutta

https://www.linkedin.com/in/jukkaniittymaa/

S-postia voit lähettää: jukka@jukkaniittymaa.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käyttämällä sivustoa suostut evästeiden käyttöön. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Lisää tietoja

FIN Tällä sivustolla käytetään evästeitä, joita käytetään asetustesi muistamiseen. Evästeiden käytön voi estää selaimen asetuksista, mutta estolla saattaa olla kielteinen vaikutus sivuston toimintaan. Sivuston käytön analysointiin käytetään Google Analytics -palvelua, jonka tarjoaa Google Inc. (“Google”). Google ei kerää käyttäjistä arkaluonteisia tietoja. Anonyymit tiedot lähetetään Googlelle ja tallennetaan Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille. ENG The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings you are consenting to this. This site uses Google Analytics service. Anonymoys info is sent and stored in servers located in United States of America. By using this site you agree with this.

Sulje