fbpx
Mitä on moderni markkinointi? APJ:n vlogissa aiheesta haastateltavana Anssi Huisman

Mitä on moderni markkinointi? APJ:n vlogissa aiheesta haastateltavana Anssi Huisman

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

YouTube-kanavani on pikku hiljaa heräillyt talviunesta. Viime viikolla sain ulos videon Eisenhowerin priorisaatiotyökalusta kiirettä helpottamaan ja nyt voin ilokseni julkaista ensimmäisen haastatteluvideoni, jonka aiheena on “Moderni markkinointi”!

Hyvät naiset ja herrat, saanko esitellä!

Vieraani on Alexandria pankkriiriliikekonsernin viestintä- ja markkinointijohtaja Anssi Huisman. Tapasin Anssin alunperin Nordic Business Forumissa viime syksynä. Olemme sen jälkeen vaihtaneet muutamaan otteeseen ajatuksia siitä, mihin markkinointi on menossa ja mikä on esimerkiksi mittaamisen rooli modernissa markkinoinnissa.

Näistä aiheista jatkoimme nyt julkaistavassa videossa ja Anssi kertookin näkemyksiään mm. seuraavista aiheista:

  • mitä moderni markkinointi on
  • miksi myyntiä ja markkinointia ei kannata pitää eri siiloissa
  • millaisia vaatimuksia markkinoinnin osaajille on nykypäivänä ja
  • mitä Anssi ajattelee brändimarkkinoinnista, onko sille enää tarvetta?

Kuulet myös sen, että millaisen markkinointifirman Anssi laittaisi pystyyn vuonna 2018 jos olisi sellaista tekemässä.

Errrrittäin mielenkiintoista eikö?!

Mitä sitten?

No ensinnäkin, Anssi on niin skarppi huippuammattilainen, että suosittelen laittamaan seurantaan LinkedInissä:

https://www.linkedin.com/in/anssihuisman/

Ja toiseksi, tämä video ei muuten ole maksettu yhteistyö, vaan tässä pelataan puolin ja toisin omalla panostuksella rakkaudesta lajiin.

Tällä tiedolla uskallankin vinkata, että jos olisin tapahtumajärjestäjä, jota kiinnostavat näkemykselliset keskustelijat modernin markkinoinnin ja -myynnin parista, olisin kyllä rohkeasti yhteydessä videolla esiintyviin.

Mutta pidemmittä puheitta, tässä se on, ensimmäinen haastatteluvideoni APJ:llä!

Millaisia ajatuksia video herätti sinussa?

Haluaisitko nähdä lisää haastatteluja? Ja jos kyllä, niin mistä aiheesta?

Tai ketä haluaisit, että haastattelisin?

Heitä ajatuksesi videon kommentteihin!


Mikäli haluat jatkossakin saada työkaluja ja pohdittavaa liittyen hyvään johtajuuteen, myyntiin, markkinointiin ja brändäämiseen, tilaa blogini uutiskirjeenä syöttämällä sähköpostisoitteesi alla olevaan kenttään.

Sähköpostiosoitettasi käytetään vain blogin sisältöjen jakamiseen.


Aina Parempaa Johtajuutta 2018

#ainaparempaajohtajuutta

https://www.linkedin.com/in/jukkaniittymaa/

S-postia voit lähettää: jukka@jukkaniittymaa.com

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käyttämällä sivustoa suostut evästeiden käyttöön. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Lisää tietoja

FIN Tällä sivustolla käytetään evästeitä, joita käytetään asetustesi muistamiseen. Evästeiden käytön voi estää selaimen asetuksista, mutta estolla saattaa olla kielteinen vaikutus sivuston toimintaan. Sivuston käytön analysointiin käytetään Google Analytics -palvelua, jonka tarjoaa Google Inc. (“Google”). Google ei kerää käyttäjistä arkaluonteisia tietoja. Anonyymit tiedot lähetetään Googlelle ja tallennetaan Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille. ENG The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings you are consenting to this. This site uses Google Analytics service. Anonymoys info is sent and stored in servers located in United States of America. By using this site you agree with this.

Sulje