fbpx
Blogin syntymäpäivä ja infograafi vuodesta 2017

Blogin syntymäpäivä ja infograafi vuodesta 2017

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Perustin “Aina Parempaa Johtajuutta” blogini tasan vuosi sitten eli 24.12.2016. En suoraan sanottuna muista, että mikä oli ajatukseni aloittaa jouluaattona, mutta ehkäpä hain aloituspäivällä jotain symbolista merkitystä?

Erityisesti haluan kiittää sinua rakas lukija siitä, että olet vieraillut sivuillani tilastollisesti jo lähes viisi kertaa. Olen myös erityisen kiitollinen kaikesta palautteesta ja kommentoinnista, jota olen saanut sekä useilla yksityisviesteillä että myös julkisesti varsinkin LinkedInissä. Tämän blogin missio on auttaa sinua ja organisaatiotasi kehittymään, ja ilman lukijoita olen varma, että motivaationi blogata katoaisi nopeasti.

Toivottavasti näemme myös vuonna 2018 sekä täällä että miksipä ei myös livenä. Uskon, että kaikki hyvä ja hieno ihmisten maailmassa tapahtuu yhteistyön seurauksena, ja siksi odotan innolla jokaista keskustelua ja kohtaamista kanssasi!

Lämpimin jouluterveisin

Jukka

Ps. päivitin infograafin 25.12.2017 lisäämällä alkuun summauksen sisältöjen määrästä ja aiheista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käyttämällä sivustoa suostut evästeiden käyttöön. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Lisää tietoja

FIN Tällä sivustolla käytetään evästeitä, joita käytetään asetustesi muistamiseen. Evästeiden käytön voi estää selaimen asetuksista, mutta estolla saattaa olla kielteinen vaikutus sivuston toimintaan. Sivuston käytön analysointiin käytetään Google Analytics -palvelua, jonka tarjoaa Google Inc. (“Google”). Google ei kerää käyttäjistä arkaluonteisia tietoja. Anonyymit tiedot lähetetään Googlelle ja tallennetaan Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille. ENG The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings you are consenting to this. This site uses Google Analytics service. Anonymoys info is sent and stored in servers located in United States of America. By using this site you agree with this.

Sulje