fbpx
Mönkään mennyt vlogaus, mutta mikä on tarinan opetus?

Mönkään mennyt vlogaus, mutta mikä on tarinan opetus?

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Aina hommat eivät mene kuten suunnittelee. Ei, vaikka olisi ihan ja vain itsestä kiinni. On pakko nöyrtyä ja tunnustaa, että ei tämä tästä. Ja vaikka olen luonnostani aika huono antamaan periksi, niin iän myötä olen oppinut tunnistamaan paremmin, että mihin taisteluihin kannattaa lähteä mukaan.

Olin tänään aikeissa julkaista vlogauksen mielestäni mielenkiintoisesta aiheesta, kun sitten materiaalia editoidessa totesin, että mönkään meni. Joo, varmasti tyhjää parempi, mutta ei sillä tasolla millä haluan vlogissani olla. Näin ollen päädyin siihen, että kyseinen vlogaus päätyi hyllytettyjen vlogausten kerhoon. Oli muuten jotakuinkin viides tätä laatua kuluvan syksyn/talven aikana.

Terkkuja risukasasta

Mietin sitten, että millä ilveellä löydän tästä pilvestä sen hopeareunuksen? Somessa, ja varsin henkilöbrändäyksessä, kun on tapana luoda ja rakentaa jonkinlaista ideaaliminää. Totuus kuitenkin on, että ideaali-ihmisiä ei ole olemassa. Hyvän suorituksen takana on lähes aina työtä ja tuskastelua. Ja BOOM! Siinäpä se jakamisen arvoinen sisältö tulikin. Hyvän sisällön, varsinkin videosisällön, tuottaminen on ihan pirun vaikeaa ja joskus on ihan OK epäonnistua – ja jopa kertoa siitä!

En tietenkään halua pelotella vlogaamista harkitsevia, mutta terve annos itsekritiikkiä kannattaa pitää aina mukana matkassa. Jo siksikin, että ei saa markkinalikinäköä, josta blogasin viime viikolla.

Mutta nyt tarkkana: voit nostaa vain omaa tai ostetun palvelun rimaa (maksamalla ja pyytämällä enemmän). Mutta et esimerkiksi työkaverien.

Ei kannettu vesi kaivossa pysy ja kukko käskemällä laula ja mitä näitä suomalaisia sanontoja on…

Halun kehittyä pitää lähteä sisältä. Ja kun motiivi nousta siiville lähtee itsestä, vain aika ja fysiikan lait estävät lentämästä tähtiin.

Tiivistettynä:

  1. Nosta rimaa
  2. ja uskalla epäonnistua.
  3. Myös se epäonnistuminen voi muuttua sisällöksi.

Loppuun laitan vielä videon, jossa pohdin tuoreeltaan tuota mönkään mennyttä vlogaustani. Keskustelua aiheesta voidaan jatkaa vaikkapa tässä LinkedIn-ketjussa.

Jatketaan harjoittelua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käyttämällä sivustoa suostut evästeiden käyttöön. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Lisää tietoja

FIN Tällä sivustolla käytetään evästeitä, joita käytetään asetustesi muistamiseen. Evästeiden käytön voi estää selaimen asetuksista, mutta estolla saattaa olla kielteinen vaikutus sivuston toimintaan. Sivuston käytön analysointiin käytetään Google Analytics -palvelua, jonka tarjoaa Google Inc. (“Google”). Google ei kerää käyttäjistä arkaluonteisia tietoja. Anonyymit tiedot lähetetään Googlelle ja tallennetaan Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille. ENG The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings you are consenting to this. This site uses Google Analytics service. Anonymoys info is sent and stored in servers located in United States of America. By using this site you agree with this.

Sulje