fbpx
Insentiivit eli kannustimet ja tulospalkkiot motivaattoreina (podcast)

Insentiivit eli kannustimet ja tulospalkkiot motivaattoreina (podcast)

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Äänitin aamuni iloksi podcastin aiheesta “Insentiivit eli kannustimet ja tulospalkkiot motivaattoreina“. Aiheen käsittely on ollut to-do-listalla jo pitkään – ainakin siitä asti kun mielipidettäni kysyttiin kevät-kesällä 2017. Podcast sisältää myös kymmenen vinkkiä mielestäni hyvään insentivointiin.

Tiivistettynä sanoisin, että palkitseminen ja kannustaminen on hyvä juttu, mutta pelkkä tulospalkkio tekee enemmän pahaa kuin hyvää – ainakin asiantuntijaorganisaatiossa. Puhtaassa myyntiorganisaatiossa tulospalkkiot toimivat varmasti paremmin, kunhan on valmis hyväksymään sen, että se väki joka motivoituu pelkästä fyrkasta, motivoituu pelkästä fyrkasta. Itse en tuollaiseen organisaatioon haluaisi, sillä uskon, että paras ja pyhä kolminaisuus on tuloksen, työntekijän ja asiakkaan kokemuksen summa.

Kuuntelun iloa! Olisi kyllä tosi siistiä, jos kertoisit vaikka TÄÄLLÄ LinkedInissä omista kokemuksistasi hyvistä tai huonoista kannustimista.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *