fbpx
Insentiivit eli kannustimet ja tulospalkkiot motivaattoreina (podcast)

Insentiivit eli kannustimet ja tulospalkkiot motivaattoreina (podcast)

Äänitin aamuni iloksi podcastin aiheesta “Insentiivit eli kannustimet ja tulospalkkiot motivaattoreina“. Aiheen käsittely on ollut to-do-listalla jo pitkään – ainakin siitä asti kun mielipidettäni kysyttiin kevät-kesällä 2017. Podcast sisältää myös kymmenen vinkkiä mielestäni hyvään insentivointiin.

Tiivistettynä sanoisin, että palkitseminen ja kannustaminen on hyvä juttu, mutta pelkkä tulospalkkio tekee enemmän pahaa kuin hyvää – ainakin asiantuntijaorganisaatiossa. Puhtaassa myyntiorganisaatiossa tulospalkkiot toimivat varmasti paremmin, kunhan on valmis hyväksymään sen, että se väki joka motivoituu pelkästä fyrkasta, motivoituu pelkästä fyrkasta. Itse en tuollaiseen organisaatioon haluaisi, sillä uskon, että paras ja pyhä kolminaisuus on tuloksen, työntekijän ja asiakkaan kokemuksen summa.

Kuuntelun iloa! Olisi kyllä tosi siistiä, jos kertoisit vaikka TÄÄLLÄ LinkedInissä omista kokemuksistasi hyvistä tai huonoista kannustimista.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käyttämällä sivustoa suostut evästeiden käyttöön. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Lisää tietoja

FIN Tällä sivustolla käytetään evästeitä, joita käytetään asetustesi muistamiseen. Evästeiden käytön voi estää selaimen asetuksista, mutta estolla saattaa olla kielteinen vaikutus sivuston toimintaan. Sivuston käytön analysointiin käytetään Google Analytics -palvelua, jonka tarjoaa Google Inc. (“Google”). Google ei kerää käyttäjistä arkaluonteisia tietoja. Anonyymit tiedot lähetetään Googlelle ja tallennetaan Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille. ENG The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings you are consenting to this. This site uses Google Analytics service. Anonymoys info is sent and stored in servers located in United States of America. By using this site you agree with this.

Sulje