fbpx
Kuulumisia ja uusia vlogauksia: aiheena stressi

Kuulumisia ja uusia vlogauksia: aiheena stressi

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Syyskuu on ollut varsin tapahtumarikasta. Muutto maalta Espooseen pisti vlogaushommat hetkeksi jäihin, sillä tietokoneet ja kamerat oli pakattuina muuttokuorman uumeniin. Sisältöjä on kuitenkin mietitty, kirjoja luettu ja suunnitelmia tehty. Niiden hedelmänä sain tässä kuluvalla viikolla aikaiseksi kaksi kevyempää vlogausta, joiden aiheena oli stressi – tarkemmin sen vaikutuksen mieleen ja kehoon, sekä havaitseminen organisaatiossa.

Videot voit katsoa ohesta. Huomaathan, että koska videot ovat ns. help-tasoisia, eli kevyemmin toteutettuja ja suoraa apua tarjoavia, on ainoastaan ääni tallennettu livenä. Kuva ja kuvitus on kasattu still-materiaaleista. Tämä nopeuttaa tuotantoprosessia noin 50-80%.

Tulen kyllä jatkossa julkaisemaan ihan aikaisempienkin videoiden kaltaisia vlogauksia, mutta koska niihin menee rutkasti enemmän aikaa, niin siksi useammin tulee varmasti näitä help-videoita.

Enjoy!

Ps. Keskustelu videoiden aiheista on enemmän kuin tervetullutta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käyttämällä sivustoa suostut evästeiden käyttöön. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Lisää tietoja

FIN Tällä sivustolla käytetään evästeitä, joita käytetään asetustesi muistamiseen. Evästeiden käytön voi estää selaimen asetuksista, mutta estolla saattaa olla kielteinen vaikutus sivuston toimintaan. Sivuston käytön analysointiin käytetään Google Analytics -palvelua, jonka tarjoaa Google Inc. (“Google”). Google ei kerää käyttäjistä arkaluonteisia tietoja. Anonyymit tiedot lähetetään Googlelle ja tallennetaan Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille. ENG The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings you are consenting to this. This site uses Google Analytics service. Anonymoys info is sent and stored in servers located in United States of America. By using this site you agree with this.

Sulje