fbpx
My manifesto

My manifesto

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

When people are born, they are all equal. But then the fairness ends. Life is not fair. The nature of nature is not fair. It just is what it is. And for the most it is just a struggle to survive.

But guess what: It is up to you if you are going to sink down into the suffering or rather rise above the average. Stop blaming resources, past, or even present. That shit just drags you deeper into misery. Say to yourself: “I let go of all that shit that prevents me from rising above average. I focus on things that improve and enhance my mind, body and spirit. I choose to be ever better!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käyttämällä sivustoa suostut evästeiden käyttöön. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Lisää tietoja

FIN Tällä sivustolla käytetään evästeitä, joita käytetään asetustesi muistamiseen. Evästeiden käytön voi estää selaimen asetuksista, mutta estolla saattaa olla kielteinen vaikutus sivuston toimintaan. Sivuston käytön analysointiin käytetään Google Analytics -palvelua, jonka tarjoaa Google Inc. (“Google”). Google ei kerää käyttäjistä arkaluonteisia tietoja. Anonyymit tiedot lähetetään Googlelle ja tallennetaan Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille. ENG The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings you are consenting to this. This site uses Google Analytics service. Anonymoys info is sent and stored in servers located in United States of America. By using this site you agree with this.

Sulje