Kirjoittajasta

Tervetuloa lukemaan blogiani, jonka missio on “Ever better leadership” eli edistää “Aina Parempaa Johtajuutta”. Käsittelen siis kirjoituksissani aiheita, joiden uskon parantavan hyvinvointia ja tuloksellisuutta kokonaisvaltaisesti työelämässä.

Ihmisenä olen helposti innostuva, rakastan uuden oppimista ja tietoa kaikissa sen muodoissa. Koen iloa muiden ihmisten onnellisuuden kautta, ja siksi haluan osaltani mahdollistaa ihmisten kehittymisen kohti omaa maksimiaan. Lähtökohtaisesti tulen toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja työskentelen sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Ydinosaamistani on motivointi, asiantuntijapalveluiden myynti, ongelmanratkaisukyky sekä strateginen sparraus, tarinankerronta ja luovan työn johtaminen. Edellisten lisäksi suhtaudun suurella intohimolla lukemiseen, blogaamiseen, tekkinörtteilyyn ja tiedeuutisiin, sekä konemusiikin tuottamiseen.

Arvojani ja luonteenpiirteitäni kuvaavat parhaiten:

  • Uteliaisuus
  • Kärsivällisyys
  • Lähimmäisenrakkaus ja
  • Tasa-arvo

2000-2005 opiskelin elokuvantekemistä ja -ohjausta Turun Taideakatemiassa (BA). Opiskeluissani sain tarinankerronnan taitojen lisäksi hyvät valmiudet ihmisten kuuntelemiseen, ohjaamiseen ja lopulta johtamiseen, missä monesti on kyse seuraavasta:

“Yksi elokuvaohjaajan tehtävistä on löytää juuri ne tekijät, jotka toimivat yhdessä. Sillä vaikka saisit maailman parhaat pelaajat, voivat he joukkueena olla fiasko.” Kevin Spacey
Tätä ennen opiskelin pari vuotta (98-00) teknistä journalismia Satakunnan Ammattikorkeakoulussa. Tämä kokemus antoi hyvän pohjan insinöörien sielunmaiseman ymmärtämiseen.

Pääasiallisen työurani olen tehnyt eri tehtävissä audiovisuaalisen tarinankerronnan parissa: mainoselokuvia ja online-videoita tehden, ohjaten, myyden ja sittemmin videoliiketoimintaa kehittäen ja tiimiä vetäen. Nykyään toimin asiakkuusjohtajana yrityksessä nimeltä Sherpa ja tehtäväni on tiivistetysti auttaa sekä nykyisiä että tulevia asiakkaita menestymään.

Tarkemmin työ- ja opintohistoriaani voit tutustua osoitteessa: www.linkedin.com/in/jukkaniittymaa

© Jukka Niittymaa, 2017

Henkilökohtainen kutsumukseni on linjassa blogini kanssa: haluan auttaa ihmisiä ja organisaatioita aina paremman huomisen luomisessa.

Ystävällisesti,
Jukka Niittymaa
+358456734942